2024 - 2025 Güz Dönemi Giriş Sınavları Hakkında

by Oğuz Öz | Tem 01, 2024
Değerli adaylarımız,

İTÜ MİAM 2024-2025 Güz Yarıyılı Giriş Sınavları bu hafta 2-4 Temmuz tarihlerinde yapılacaktır.

Genel Müzik Bilgisi sınavı ve Müzik Teorisi sınavı, 2 Temmuz saat 10:00'da İTÜ Maçka Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu (Yabancı Diller Yüksekokulu) binası A101 salonunda başlayacaktır. Tüm adayların bu sınavlara katılması gerekmektedir. Kimlik kontrolünün tamamlanabilmesi ve sınavın zamanında başlayabilmesi için sınavdan yarım saat önce sınav binası önünde olunması gerekmektedir. Kimlik ve resmi başvuru formu (aday bilgi formu) yanınızda bulundurunuz.

Ses Mühendisliği ve Tasarımı, Ses Sanatları ve Kompozisyon alanlarında "Yüksek Lisans" programına başvuran tüm adayların yazılı sınavları aynı binada saat 14:00'te başlayacaktır.

Ayrıca tüm alanlardan doktora programına başvuran adayların yazılı sınavları aynı binada saat 14:00'te başlayacaktır.

Mülakatlar 2 Temmuz öğleden sonra başlayacaktır. Mülakat takvimi saat 13.00'te miam.itu.edu.tr ve MİAM'ın İnstagram hesabı (@itumiam) üzerinden açıklanacaktır. "Müzik Teorisi" sınavı ve "Genel Müzik Bilgisi" sınavından sonra, mülakat tarih ve saatini kontrol etmeden kampüsten ayrılınmaması gereklidir. Mülakatlar 2 Temmuz öğleden sonra ile 4 Temmuz akşamı arasında gerçekleştirilecektir.

Yabancı uyruklu adaylara online sınav linki 2 Temmuz Salı günü gönderilecektir. 

Tüm sorularınız için miam@itu.edu.tr adresine e-posta başvurabilirsiniz.

Leave a comment